31 Ekim 2015 Cumartesi

EKİM AYI FAVORİLERİ^#

Herkese merhaba canlar :)
Bugün ekim ayının sonuna geldik bende artık geleneksel hale gelmiş olan favorilerimi paylaşacağım.
Çok uzun uzun yazmak istemiyorum. Ürün ne için ne kadar nerden aldım vs bunları yazıp bitirmek istiyorum .
Bugün bir yazı daha paylaşacağım alışveriş yazısı onuda bundan sonra okursanız sevinirim hepinizi öpüyorum hemen başlayalım





1- RUJLAR

Benim ekim ayında sürekli kullandığım rujlar. Genelde nude tonlar . Sonbahar kış ayına yaklaşırken ben hala nude tonlardan vazgeçemedim.





2- Diş Macunu

Ben bunu rossmann'dan almıştım daha önce pembe ve turuncu olandan kullandım. Beğendim 2 3 tl gibi bir fiyatı var. Bu fiyata göre ben çok sevdim ve memnun kaldım :)



3- Vücut Spreyi

Hayatımda daha önce vücut spreyi kullanmamıştım. Bana bu ay 1 tl ye geldiği için aldım ve kokusuna bayıldım çabuk geçse de sıktığınız anda o vanilya kokusu sizi cezbediyor :))


4- Gülşah aseton

Daha öncede kullanmıştım. Bir şelale bir de bu markayı seviyorum tırnaklarımı yıpratmadan ojelerimi çıkarıyor. Besleyici özellikli olanı alıyorum çünkü benim tırnaklarım çok çabuk bölünüyor. Ben A101 den aldım fiyatı tam hatırlamıyorum.




5- Ojeler

Aseton konurda oje konulmaz mı! :) Rimmel london markasından hiç malzemem yoktu fakat kaç hafta oldu unuttum watsonsta 2 alana 2 bedava kampanyası vardı. Bu ojelerde de varmış. Aslında ben başka renkler almıştım fakat sadece 60 seconds super shine serisinde varmış. Bu yüzden o renkleri üzülerek bıraktım ama en kısa zamanda onları da alıcam :)) 2. kat sürmeye gerek bile kalmıyor. Direk tek katta rengini veriyor.



6- Nutraeffects göz çevresi bakım kremi

İlk defa göz kremi aldım memnun kaldım. Alt tarafında çevirme yeri var ve titreşim sağlıyor. Ben titreşimli sürmüyorum. Hediyesi var diye aldım saat geldi. 



7-  Dolorex baş ağrısı için hap

Ben normalde hap kullanamıyorum ama bu aralar dersler yüzünden baş ağrım çok fazla oluyor.


8- Olips xs

Her zaman kozmetik olmaz değil mi :) Bu şekere bayıldım ferah ve limonlu mide bulantısı için almıştım işe yaradı :)


18 Ekim 2015 Pazar

ALIŞVERİŞ #8

Evet kizlar ne zaman alışveriş yazısı yazmamistim.  Bugün ufak tefek aldıklarımı yazayım dedim watsons şımarık Penti ve birde sokak saticisindan bir kaç parça aldım ihtiyaç yoktu ama ucuza bulunca almak istedim özellikle rimmel london ojem daha önce yoktu 2 alana 2 bedava varmış baya renk begenmistim ama indirin düşmedi illa 60 seconds süper shine serisinden olcakmis aynı renklerde yoktu mecbur bunları aldim kırmızı ojem yanımda satın matte flormar var oda simli oyüzden kırmızı hemen görünce kaptım diğerleri de hoşuma gitti . 


















11 Ekim 2015 Pazar

ÜRÜN MERCEK ALTINDA #3 --RIVAL DE LOOP KÖPÜK FONDOTEN

Yine bir ürün mercek altında serisinden yazıyla sizinleyim

Yüz grubu urunlerinden bu sefer de köpük fondoten hakkında konuşalım birazcık :)
Daha once essence kullanmıştım güzeldi.  Bu indirimde diye alınan başka bir ürün.
Kullanımı kolay kapaticilik güzel denemek için alınabilir.

Fotoğraflara geçelim;

 
Dışı plastik o yüzden ambalajı konusunda sevemedim gerçi yere falan düşse kırılmaz o yüzden belki bir artısı olabilir :) karışık bir cümle oldu ama siz anladınız ..



Yapısı köpük olduğunda daha doğrusu böyle sanki oyun hamuru gibi ne kadar çok alsam da yüzümde kötü durmuyor bu bir derece daha sevimli kılıyor benim açımdan.
Elimde beyaz durmuş ama yazın ellerim kollarım falan bronzlastigi için yüzümde durduğu gibi durmuyor. Ben 01 numarasini aldım daha öncede söyledim fondoten kapatici pudra vs yüz ürünlerini hep açık renk alıyorum tam da oluyor .
Ben 8 yada 9 tl iken almıştım ama normal fiyatında alınacak bir ürün değil. Essence alın en azından verdiğiniz paraya değsin.


Evet bu üründe böylelikle bitmiş oldu sıkıldınız mi yoksa böyle ürünler incelemeye devam edelim mi yorumlara göre devamı gelir gelmez orasını size bırakıyorum.  Hepinizi öptüm okuduğunuz için çok teşekkür ederim canlar. . :)

7 Ekim 2015 Çarşamba

ÜRÜN MERCEK ALTINDA #1 --CASUELLE UBCOVER ME PALET

Evet yeni bir seri ile sizinleyim. Umarım bu seriyi beğenirsiniz hemencik başlayalım ☺


Ürünümüzün adı CASUELLE UBCOVER ME PALET daha önce adını duymadık dediğinizi duyar gibiyim :D Bende ilk görünce şaşırdım.. Hani hep soruyorsunuz ya gratisten indirimli ürünler alıyorum Nerede falan diye işte orada 2 yada 3 tl ye düşmüş bende renklerine bayıldım ve aldım zaten parası da çok değildi. Ben far kullanmaya yeni yeni başladım ve birden çok fazla ve renk seçeneklerim oldu tabi yine belli bir kaç renk kullanıyorum ama zamanla değişik renklerde kullanırım.  Şimdi fotoğraflara geçelim swachları da var.


 Paketi güzel kullanışlı öyle kötü durmuyor ve hafifte çantaya atıp dışarı çıkabilirsiniz.




 Renkler bu şekilde tatlı bir pembe pigmentleri orada görüldüğü gibi tabiki yakın değil ama sürüldüğünde renk veriyor. Yanında hemen mürdüm rengi gibi ama daha değişik. Canlı bir Lila rengi içinde bulunuyor günlük Makyajda kullanılabilir. Hemen yanında bronz bir renk tam bu mevsimlik bende aynı renklerden olduğu için pek fazla kullanmadım. Yine Lila gibi ama diğeri kadar canlı bir renk değil. Günlük makyaj da kullanabilirsiniz.



Iste swachları da bu şekilde isimleri yok paketini açarken arka kısmını da birazcık soydum o yüzden paletin adını da göremiyorum ama siz gratise gittiğinizde renklerden taniyabilirsiniz.


Ilk mercek altına aldığımız ürünümüzün hakkındakiler bu kadardı. Bu paletten kullanan varsa yorum yapsın bakalım beğenen bir tek ben miyim ?? ☺

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim devamı gelmesi için lütfen beğenip yorum yapın öpüldünüz :)

5 Ekim 2015 Pazartesi

BİTENLER #6

Geçenlerde yine bir biten ve attığım ürünler yazısı yazmıştım bugün de yine bir bitenler yazısı sizi bekliyor.
Öyle çok ürün yok haftasonu samsuna gideceğim için az kalanları falanda bitirdim arkada kalmasın diye şimdi gelelim ürünlere;


*Dalan d'olive seyahat boyu şampuan, saç kremi ve duş jeli vardı

Şampuanı çok beğendim elimde bitince büyük boy alıp kullanıcam saçımın yıkandığını hissettirdi ve ağırlaştırmadı en önemlisi yağlandırmadı.
Saç kremi çok çabuk bitti sevdim mi sevmedim mi bilemedim
Duş jeli de güzeldi büyük boyu var zaten samsunda onu kullanıcam hediye gelmişti merakla o günü bekliyorum :D


NEUTROGENA Siyah nokta temizleyici tonik

Migros bayram indiriminden almıştım. Tonik daha önce kullamamıştım. Bunu sevdim ama siyah noktalarım azalmadı etkisini göremedim ama yüzümü temizlediğini gördüm. Siyah nokta için değil temizleyici olarak kullanabilirim ama elimdekiler bitmeden ürün almak yok diye söz verdim.




GARNİER MİCELLAR Kusursuz makyaj temizleme suyu (hassas ciltler)

Benim bu 2. biten şişem. Çok sevmesemde daha buna yakın ürün bulamadığımdan kullanıyorum gözümü yakmayışı benim için artı özelliği. Yedek bir tane daha var onuda samsunda kullanırım ama bitince ne yaparım bilmiyorum artık :(



AVON ONDUTY*48H LİGHT BLOOM

Bunlardan hiç sevmiyorum hediye geldi yada fazla geldi sanırım yoksa para verip almam . İçinde daha var ama atıyorum kullanacak kişide yok evde dursa bir türlü..




FOR YOUR BEAUTY

Rossmanda satılan bu markanın makyaj süngerini taa ne zaman almıştım ve çokta memnunum. Geçen bayramda 3 4 paket vardı 1 paket aldım bir kaç gün sonra gittim bitmişti çünkü sürekli gelmiyor keşke o gün daha çok alsaymışım diyorum. :( bu markanın ürünlerini beğeniyorum. Far fırçası, kalem açacağı ve yelpaze gibi olan aydınlatıcı fırçası var.





AVON CARE SHIMMERING BODY LOTION

Bunu hiç kullanmadım elimde fazla olduğu için atıyorum kullanan varsa hakkında yorum yapabilir.





Ben bu gözlüğümü çok severek samsundan almıştım ama geçen gün arabada kırıldı. Neredeyse ağlıcaktım. Bende sanş yok valla..



BENRİ DİŞ MACUNU SEYAHAT BOY

Bir kere kullandım bir şey anlamadım. Zaten şuan rossmandan aldığımı kullanıyorum 2. çeşidini kullanıyorum bitince onunda hakkında yazı yazarım :)




AVON FOOT WORKS

Valla bundan hiç bir şey anlamadım kullandım işe yaramadı sanırım. Ayaklar için yumuşatıcı diyor ama hiçte yumuşatmadı hatta kuruttu neredeyse çatlayacaktı topuklarım falan. Daha almam...





AVON

big color göz kalemleri taa ne zaman teyzem vermişti kim bilir kaç yıllık zaten kullanmadım.




Markasını bilmediğim bir allık fırçası artık mazi olma vakti geldi.




BEPANTHOL Cilt bakım kremi

cilt bakım kremi bu markanın ilk defa cilt bakım kremini görüyorum bilmiyorum belki daha öncede vardı benim haberim yoktu kullandığımda yüzüm çok fazla parlamaya başladı allahtan deneme boyuydu. Buda bana hediye gelmişti :)





Okuduğunuz için teşekkürler yakında yeni yazılar blogta beklemeden kalın öpüyorum hepinizi :))