1 Ocak 2018 Pazartesi

2017-2018 KIŞ ERKEK MODASI

Bu kış erkek modasının kuralları adeta yeniden yazılıyor. 2018 erkek modası son derece gösterişli ve şık. Size en büyük müjdeyi de en başta verelim son yılların rahatsız edici derecede slim tarzları yerlerini rahatlığa bırakıyor.
Siz de tarz ve şık olmak için modayı takip edin. Bu sezonun tarz erkek trendleri eminiz herkesi mutlu edecek.

Yılın Renkleri Bej ve Yeşil

Bu kışın sokak modasına bej ve yeşil renkleri hâkim.  Hâkî, lacivert gibi tonlar da bu renklere eşlik edecek. İç açıcı ve eğlenceli kombinasyonlar, zarif,şık kombinler bizi bekliyor.
pilot ceket

Bu kış ceketler uçacak!

70’li yılların klasikleşmiş pilot ceketleri geçtiğimiz yıllar da olduğu gibi bu yıl da birçok koleksiyonda yer aldı. Bu da sokaklarda sık sık karşımıza çıkacağını gösteriyor.
*Fotoğraftaki ceket H&M yeni sezonunda bulunabilir.

Erkekler İçin Moda Trendleri

Bu Kışın Trendi Balıkçı Yaka

50’li yılların asi, dağcı konsepti geri dönüyor. Boğazlı kazaklarınızı hazırlayın, bu kış içinizi ısıtacak kazaklar moda.
Fotoğraftaki kombin H&M’den.

Yazın Şapka Kışın Bere

Yaz aylarında hemen hemen her ünlü ismi en az bir kere başında şapkayla görmüştük. Bu elbette bir tesadüf değildi. Sonbahar kış aylarında ise erkeklerin favori aksesuarı bu kez bere olacak. Ponponlu ve spor bereler bu yıl son derece moda ve hemen hemen her profesyonel kombinde kendisine yer buluyor.
erkek modası *Fotoğraftaki  Bere Zara.

Kısa Paçalara Devam

Kısa paça akımının büyük bir takipçisi oluştu, öyle çok sevildi ki havaların soğumaya başlamasına rağmen birkaç ufak değişiklikle de olsa bu akım devam ediyor. Bu sonbaharda kısa paça dar pantolonlar renkli çoraplarla kombinlenerek karşımıza çıkacak.

2018 Erkek Spor Giyim Modası

Spor giyinmeyi seven erkekler için bu yıla damgasını bej ve gri joggerlar vuracak. Joggerları sweatshirtlerle kombinliyebilirsiniz. Bu sezon rahatlık adeta sınır tanımıyor. Sokaklarda eşofmanla gezenleri görünce şaşırmayın çünkü Floransa, Milano, Londra sokaklarında bu akım şimdiden yaygınlaştı bile. Bizden söylemesi.
Erkek Spor Giyim Modası * Nike Jogger
Daha ayrıntılı bilgi edinmek ve alışverişe çıkmadan önce aklınızda fikir oluşması için sizin için seçtiğimiz kombinler galerisini incelemeyi unutmayın.
YAZI ALINTIDIR 
ORJİNAL SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder